marți, 29 aprilie 2014

Oferta de neratat! Crema de maini Milk & Honey Gold 250 ml acum la doar 14,99 lei!

Publicat de danyrolux la 4/29/2014 09:50:00 a.m. 0 comentarii

Oferta HOT! Oferta HOT! Cremă hrănitoare pentru mâini şi corp Milk & Honey Gold 250 ml acum la doar 14,99 lei!
Profita si tu acum de oferta!


Cremă hrănitoare pentru mâini şi corp Milk & Honey Gold
Cremă intens hidratantă, care îngrijeşte, catifelează şi hrăneşte pielea de pe mâini şi corp.
Cantitate: 250  ml
Pret normal: 34,90 lei
Pret redus: 14,99 lei



Rasfoieste aici catalogul curent Oriflame si vezi si celelalte oferte!


Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29

luni, 28 aprilie 2014

6 sfaturi pentru a pierde în greutate

Publicat de danyrolux la 4/28/2014 09:45:00 a.m. 0 comentarii

1. Nu mai folosi zahăr în alimentaţia ta
Cea mai importantă schimbare pe care o poţi face în dieta ta este să elimini zahărul. Dacă ai ceva kilograme în plus, monitorizează timp de câteva zile, cât de des mănânci sau bei ceva dulce. Să nu fii surprins dacă răspunsul este: de mai multe ori pe zi!Cel mai simplu mod de a elimina zahărul din alimentaţie este:
a)  Să mânânci regulat, o dată la fiecare 3 ore
b)  Să te asuguri că aportul de proteine şi fibre este mare
c)  Să îţi pui în geantă o porţie de Shake Natural Balance şi ori de câte ori ţi se face poftă de ceva dulce, amestecă pudra de shake cu apă şi savureaz-o!

2.   Mergi mai mult pe jos
Plimbările lungi ard în mod eficient grăsimile. Există o strânsă legătură între câte minute mergi pe jos zilnic şi greutatea pe care o ai! 
Cum să incluzi mersul pe jos în programul tău?
a) Poţi să te trezeşti cu 35 de minute mai devreme şi să faci o plimbare de 30 de minute?
b) Poţi să faci o plimbare de 20 de minute în timpul pauzei de prânz?
c) Poţi să faci o plimbare timp de 30 de minute după orele de program?
d) Poţi să faci o plimbare de 30 de minute după cină şi să speli vasele când te întorci?
e) Poţi să faci trei din cele patru variante menţionate mai sus?

3.  Un mic dejun sănătos
Începe ziua cu un mic dejun, pentru că dacă te hrăneşti corespunzător dimineaţa corpul tău va beneficia de energia necesară pe tot parcursul zilei. Aşa că vei fi mult mai concentrat la serviciu în loc să fii preocupat să găseşti ceva de ronţăit pe tot parcursul dimineţii. Asigură-te că micul dejun nu este compus din dulciuri şi grăsimi.

4. O cină uşoară
O cină uşoară, fără gustări luate după terminarea cinei, te va ajuta să slăbeşti într-un timp foarte scurt. Cel mai bine este să iei cina cu aproximativ trei ore înainte de culcare. O salată însoţită de o supă sau o omletă şi o felie de pâine integrală este o cină uşoară şi satisfăcătoare. Poţi încheia cu o băutură fierbinte, cum ar fi o infuzie botanică relaxantă. După cină nu trebuie să mai iei şi alte gustări, mergi direct şi spală-te pe dinţi.

5. Mergi la culcare devreme
Marea majoritate a oamenilor au nevoie de 7-9 ore de somn pe noapte. Privarea de somn creşte nevoia consumului de calorii în ziua următoare şi te face să preferi alimentele bogate în carbohidraţi simpli (zaharuri care se absorb rapid în sânge) pentru că ele îţi oferă energia de care ai nevoie într-un timp foarte scurt. De asemenea duce la un consum mai mare de cofeină care nu te va lăsa să ai un somn liniştit şi odihnitor. Fă-ţi un obicei din a merge la culcare în jurul orei 21.30.  Nu aduce nimic bun statul până târziu, dar probabil că mama ta ţi-a spus deja asta cu ceva timp în urmă.

6. Mai puţin stres
Stresul prelungit te poate face să iei în greutate. Se întâmplă din cauza faptului că hormomul stresului, numit cortizol, depozitează grăsime în corp şi te face să mănânci mai mult. Ce poţi să faci. Gândeşte-te puţin înainte de a mânca. Oferă-ţi 5 minute, în care să închizi ochii, să îţi relaxezi umerii şi maxilarul, şi să respiri adânc. Aminteşte-ţi de lucrurile bune din viaţa ta. Asta ar trebui să te ajute să obţii o perspectivă a ceea ce te stresează.

miercuri, 23 aprilie 2014

Catalog Oriflame c6/ 2014

Publicat de danyrolux la 4/23/2014 09:53:00 a.m. 0 comentarii





Noul catalog Oriflame este valabil valabil in perioada 22 aprilie 2014, ora 09:00 - 12 mai 2014, ora 21:00. Te poti bucura de cadouri minunate, iar daca doresti sa surprinzi persoana iubita poti comanda produse pentru machiaj, ingrijirea corpului si parfumuri cu reduceri substantiale. 


 

Rasfoieste catalogul de mai jos folosind functia 'Expand / Fullscreen', decide ce cadouri vrei sa faci (tie si celor dragi) si comanda produsele la 0721/575.119. (Cristina).

Te asteptam de asemenea cu drag pentru discutii si in grupul femeilor cu
initiativa - https://www.facebook.com/groups/oriflamefocsani 
Daca doresti sa te alaturi echipei noastre citeste acest articol.

Au nevoie copiii de suplimente alimentare?

Publicat de danyrolux la 4/23/2014 09:17:00 a.m. 0 comentarii

O dietă echilibrată ajută pe oricine să îşi menţină o stare de sănătate bună, iar acest lucru este cu atât mai important în fazele de creştere şi dezvoltare, cum ar fi în copilărie sau în timpul sarcinii. O dietă echilibrată conţine toate substanţele nutritive importante, care sunt esenţiale pentru organism. 

O dietă echilibrată conţine toate substanţele nutritive importante, care sunt esenţiale pentru organism. Cu toate acestea, pentru un părinte, poate fi destul de dificil să hotărască ce anume este bun pentru un copilul lui. “Copilul meu primeşte din alimentaţie suficiente vitamine?”, “ În ce fel de alimente pot găsi omega 3?” Acestea sunt întrebări ale unor părinţi preocupaţi. Lăsaţi-mă să vă spun cum anume gestionez aceste probleme din punctul de vedere al unui pediatru.

În zilele de astăzi, copiii şi familiile lor duc de cele mai multe ori o viaţă stresantă. Atât activitatea şcolară, cât şi petrecerea timpului liber implică nu numai copilul, dar şi pe ceilalţi membri ai familiei şi, în ciuda faptului că toţi părinţii se străduiesc cât pot de tare, uneori este dificil să oferi mese echilibrate şi gustări sănătoase sau fructe între mese. Părinţii care sunt capabili să facă acest lucru merită sincere felicitări. Pentru aceia îngrijoraţi că cei mici ar putea avea nevoie de substanţe nutritive suplimentare, le pot administra suplimente pentru perioade mai lungi sau mai scurte. Suplimentarea poate fi folosită ca să vă asiguraţi că primesc toate substanţele nutritive necesare pentru o dezvoltare şi o creştere sănătoasă.

O altă problemă apare atunci când copiii nu doresc să mănânce tot ceea ce părinţii lor le oferă. Acest lucru ar putea duce la frustrare şi îngrijorare. Marea majoritate a copiilor au perioade în care mănâncă ceea ce au nevoie şi perioade în care refuză să mănânce. De obicei sunt de scurtă durată, iar suplimentarea cu substanţe nutritive poate fi o alternativă mult mai bună decât discuţiile aprinse din timpul mesei.

Pentru copiii care nu mănâncă peşte de câteva ori pe săptămână, suplimentarea cu ulei omega 3 trebuie luată în considerare. S-a dovedit că omega 3 este foarte important pentru dezvoltarea creierului, precum şi a funcţiilor cognitive. Administrarea de ulei omega 3 este recomandată şi în perioada anilor de şcoală.

Vitamina D este importantă atât pentru creşterea oaselor, cât şi pentru metabolism în general. Toamna şi iarna, atunci când expunerea la soare este limitată, nivelul vitaminei D poate scădea. Copiii supraponderali au adesea un nivel scăzut de vitamina D. Prin urmare, aportul suplimentar de vitamina D este benefic în anotimpul rece, când zilele sunt mai scurte şi, mai ales, pentru copiii supraponderali.

Atunci când copiii merg la şcoală, multe familii se confruntă cu gripa şi răceala. Vitaminele şi mineralele, cum ar fi vitaminele C, E şi zincul întăresc sistemul imunitar şi ajută organismul să rămână sănătos.

În cele din urmă, este important să ne reamintim faptul că nici măcar suplimentarea cu nutrienţi nu poate înlocui un regim alimentar variat şi echilibrat. Este important ca părinţii să planifice şi să pregătească mese sănătoase acasă pentru ei şi copiii lor, întrucât această activitate va avea un impact benefic asupra sănătăţii familieli lor.


Profesor Claude Marcus, MD, PhD
Divizia de Pediatrie şi Divizia de Endocrinologie, Diabet şi Metabolism,
Institutul Karolinska şi Spitalul Universitar Karolinska

joi, 10 aprilie 2014

Rasfoieste online noul catalog Wellness!

Publicat de danyrolux la 4/10/2014 11:20:00 a.m. 0 comentarii



Răsfoieste aici noul catalog Wellness! Acum cu si mai multe povesti de succes Wellness, mai multe retete sănătoase si mai multe sfaturi de nutritie.



Rasfoieste aici catalogul curent Oriflame si vezi si celelalte oferte!

 
Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29

miercuri, 9 aprilie 2014

Mai puternic înseamna mai frumos!

Publicat de danyrolux la 4/09/2014 12:07:00 p.m. 0 comentarii


In Oriflame avem convingerea că mai puternic înseamnă mai frumos. De aceea,suntem foarte încântaţi că aceste femei extraordinare din WTA (Asociaţia Jucătoarelor de Tenis) lucrează împreună cu noi la dezvoltarea unor produse esenţiale ce oferă prospeţime şi hidratare pentru a te ajuta să te simţi puternică, frumoasă şi să ai încredere în tine. 

Bucură-te de prospeţime şi încredere, folosind aceste produse uimitoare: 
- Cremă de duş WTA – cremă de duş revigorantă ce îngrijeşte pielea, învăluind-o într-o aromă delicată ce conferă prospeţime. pH echilibrat. 
- Cremă de corp WTA – răsfaţă-te cu o aromă proaspătă, în timp ce pielea este catifelată şi hidratată 
- Deodorant antiperspirant 24h WTA – antiperspirantul aromatic îmbină senzaţia de prospeţime cu protecţia 24h. 

Toate cele 3 produse au fost dezvoltate împreună cu jucătoarele din WTA.


 
Rasfoieste aici catalogul curent Oriflame si vezi si celelalte oferte!

 

Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29

marți, 8 aprilie 2014

Nebunie de ultima ora! Crema anti-imbatranire Diamond Cellular, acum la numai 59,99 lei!

Publicat de danyrolux la 4/08/2014 10:34:00 a.m. 0 comentarii


Nebunie de ultima ora! Crema anti-imbatranire Diamond Cellular, acum la numai 59,99 lei! Profita si tu acum de oferta!

Cremă antirid de faţă Diamond Cellular
Cremă consistentă ce acţionează direct asupra semnelor vizibile de îmbătrânire, dezvăluind un ten care nu îşi arată vârsta. Formula cu pudră de diamante veritabile contribuie la redarea luminozităţii tenului. Reduce aspectul liniilor fine şi ridurilor, datorită extractului din trufe albe. Complexul de proteine are efect de lifting şi contribuie la redefinirea contururilor faciale.
Cantitate: 50  ml
Pret normal: 109,90 lei
Pret redus: 59,99 lei


Rasfoieste aici catalogul curent Oriflame si vezi si celelalte oferte!


Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29


vineri, 4 aprilie 2014

Apa de toaleta Tenderly, in exclusivitate oferta de lansare la un pret special

Publicat de danyrolux la 4/04/2014 02:38:00 p.m. 0 comentarii

Apa de toaletă Tenderly, superbă si feminină, floarea roz de magnolie este nota cheie a acestui parfum încântător - simbol al tineretii, inocentei si optimismului.
În exclusivitate oferta de lansare la un pret special si un deodorant cadou.

Profita si tu acum de oferta!



Apă de toaletă Tenderly
Superbă şi feminină, floarea roz de magnolie este nota cheie a acestui parfum încântător. Simbol al tinereţii, inocenţei şi optimismului, acest ingredient unic îşi face simţită prezenţa în mijlocul unui buchet din flori de câmp, ce oferă acestui parfum luminos un aer de primăvară.
Cantitate: 50  ml
Pret normal: 79,90 lei
Pret redus: 54,99 lei


Rasfoieste aici catalogul curent Oriflame si vezi si celelalte oferte!


Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29

joi, 3 aprilie 2014

Oferta HOT! Crema de maini 100 ml la doar 6,99 lei!

Publicat de danyrolux la 4/03/2014 08:46:00 a.m. 0 comentarii

Oferta HOT! Oferta HOT! Crema de maini 100 ml la doar 6,99 lei!
Profita si tu acum de oferta!




Cremă protectoare 2-în-1 pentru mâini şi unghii Hand Care
Formulă uşoară, cu filtre UV, care hidratează pielea până la 24 ore şi protejează mâinile şi unghiile de efectele factorilor agresivi din mediul înconjurător. Catifelează şi uniformizează pielea de pe mâini cu ulei de migdale dulci.
Cantitate: 100  ml
Pret normal: 15,90 lei
Pret redus: 6,99 lei

Cremă hrănitoare pentru mâini cu piele uscată Hand Care
Hrăneşte în profunzime mâinile cu piele uscată, pe o durată de până la 24 ore. Formula hidratantă, cu ulei natural din migdale dulci, diminuează asprimea şi lasă pielea de pe mâini moale şi catifelată.
Cantitate: 100  ml
Pret normal: 15,90 lei
Pret redus: 6,99 lei


Rasfoieste aici catalogul curent Oriflame si vezi si celelalte oferte!


Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29
 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux