marți, 18 februarie 2014

Cele mai potrivite cadouri de Ziua Femeii!

Publicat de danyrolux la 2/18/2014 12:29:00 p.m.


Pentru a sărbători femeile de pretutindeni, care fac lumea un loc mai frumos: You Dazzle!!

Conferă o strălucire aparte acestei Zile a Femeii
Cea mai potrivită cale de a-ţi exprima dragostea şi admiraţia pentru doamnele din viaţa ta este să le oferi flori splendide, iar cel mai bun moment este Ziua Internaţională a Femeii, pentru care am creat You Dazzle. Anul acesta îţi oferim o frumoasă colecţie de produse, inspirată de strălucirea florii de frezie.  
Picture1.jpg

Frezia ne inspiră
Intocmai artei, florile au o semnificaţie desprinsă din îmbinarea istoriei, legendelor şi stilului. Floarea delicată de frezie evocă graţia prin tulpina lungă şi buchetul elegant. Tradiţia de a le oferi pentru a sugera prietenia transformă freziile în cadoul perfect sau florile potrivite pentru a inspira ideile în vederea unui cadou..

ARĂŢI MINUNAT, te simţi minunat
Aşa cum te-ai aşteptat, avem tot ce-ţi trebuie ca să arăţi şi să te simţi minunat, oriunde ai fi.
Care este cel mai bun mod de a sărbători Ziua Femeii, dacă nu cu aceste accesorii deosebite care vor face o impresie uimitoare sau un cadou remarcabil, oriunde vei merge.

Eşarfa modernă şi plină de culoare cu model floral discret oferă o pată de culoare oricărei zile şi un strop de strălucire vieţii de zi cu zi, fiind suficient de versatilă pentru o zi caldă şi accesoriul perfect pentru  ţinuta ta zilnică.
2.jpg
Pentru femeile de carieră, am creat o husă de laptop cu stil, mov pe o parte şi cu imprimeu floral pe cealaltă. Aceasta este completată perfect de geanta chic din imitaţie de piele, de culoare mov, care conferă o atitudine profesională, dar totodată şi o impresie de feminitate, oriunde ar merge.
O cană ceramică cu motive florale şi cu un aspect interesant ce crează impresia unei gentuţe transformă pauzele de cafea într-un moment plăcut al activităţii tale zilnice. Pentru iubitoarele de cărţi am creat un semn de carte în formă de floare, care contribuie la experienţa lecturii, făcând-o şi mai plăcută..

Culori spectaculoase:
Noile rujuri în ediţie limitată sunt îndrăzneţe, spectaculoase şi fantastic de catifelate. Anul acesta, de Ziua Femeii, arată-le doamnelor din viaţa ta cât de mult le apreciezi, oferindu-le în dar culoare! Fresh Beige, Pink Petal, Violet Dew, Red Blossom şi Dazzling Pink… 5 culori spectaculoase care fac orice femeie să arate minunat.

ÎNGRIJIREA CORPULUI
Parfumul rafinat şi subtil, cu o tentă florală inconfundabilă, face ca produsele noastre, pe care trebuie să le ai, să devină cadoul perfect pentru orice femeie… inclusiv tu! Aroma încântătoare şi formula hidratantă te vor face să te simţi învăluită în prospeţimea unui buchet de flori. Aşadar, bucură-te de răsfăţul suprem al florilor delicate şi oferă-l tuturor celor pe care le preţuieşti de Ziua Femeii. Achiziţionează separat sau compune setul perfect cu crema de duş cu spumă bogată, săpunul cu o formulă delicată, ce poate fi folosit zilnic şi crema de mâini ce se absoarbe rapid.


Rasfoieste aici catalogul curent Oriflame si vezi si celelalte oferte!

Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux