vineri, 10 ianuarie 2014

Fondul de ten Perfect Fusion

Publicat de danyrolux la 1/10/2014 08:43:00 a.m.

Visând la o textură usoară si la acoperirea perfectă... 
Femeile care folosesc fond de ten au spus mereu ce îsi doresc: acoperire perfectă si o senzatie plăcută pe piele. Oriflame a ascultat – iar rezultatul este fondul de ten Perfect Fusion – usor, hidratant, se adaptează perfect pielii si o lasă să respire. Formula sa extraordinară se contopeste cu tenul si îti va oferi o strălucire naturală. Este perfect atunci când vrei un look natural, iar pielea ta cu sigurantă îl va iubi! 

Hidratarea este secretul 
Secretul pentru o piele proaspătă si înrourată este hidratarea. Datorită complexului inovator HydraFix, Perfect Fusion mentine confortul pielii atunci când este aplicat, păstrând echilibrul natural întreaga zi. După doar două săptămâni de folosire, pielea ta va fi perfect hidratată si se va simti mai bine. Iar chipul tău va avea o strălucire sănătoasă, va fi mai neted si mai catifelat ca niciodată. 

Precum o a doua piele 
Nimic nu este mai inestetic decât un fond de ten care arată artificial, ca o mască. Vrei o textură care să se adapteze nuantei naturale a tenului tău si să ofere totodată o finisare perfectă? Formula specială Perfect Fusion se confundă cu pielea, iar tu vei arăta mereu fresh si naturală. 89% dintre femeile care au testat Perfect Fusion au fost de acord că textura este atât de usoară încât nici nu simti că îl porti. Iar pielea este lăsată să respire. 

Acoperire perfectă – efect natural 
Chiar dacă îti doresti un fond de ten prietenos cu pielea, tot vrei să acopere orice imperfectiune si să te ajute la nevoie. Perfect Fusion îti oferă o acoperire medie spre puternică, care te înfrumusetează fără să încarce pielea. 

Sistem de dozare eficient 
Datorită sistemului de dozare sigur, nu trebuie să îti faci griji pentru accidente nedorite în portfard. Pompita se blochează si va păstra continutul acolo unde îi este locul – în flaconul elegand din sticlă. Fără murdărie, fără surprize neplăcute. 

Cinci nuanţe dintre care să alegi 
Porcelain 
Ivory Rose 
Beige 
Natural Beige 
Honey Beige 

Cu sigurantă vei găsi si tu nuanta preferată, ideală pentru tenul tău. 

*Produs testat pe 334 de femei 

Fondul de ten Perfect Fusion are acum pretul redus de la 44 lei la 24 lei. Comanda-l acum!


Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux