joi, 9 ianuarie 2014

Ai grija de pielea ta!

Publicat de danyrolux la 1/09/2014 12:06:00 p.m.

Intemperiile la care este supusă pielea pe timp de iarnă îţi pot afecta tenul, iar pielea va arata: iritată, pătată şi descuamată.

Evident că nu vrei să ieşi aşa din casă. Dar totuşi trebuie să mergi la job, poate să susţii o prezentare sau, chiar să mergi la o întâlnire. :)

Deshidratarea şi pendulările dese între magazine supraîncălzite, birou, mijloace de transport, şi frigul de afară  pot înrăutăţi semnele afecţiunilor dermatologice de care suferim cele mai multe dintre noi, iar roşeaţa proaspătă a obrajilor învioraţi de frigul iernii va deveni doar un vis imposibil.

Dar ajutorul este la îndemână. Împreună, ţi-am pregătit o listă de produse pe care le poți utiliza pentru a-ţi îngriji faţa, buzele şi corpul, atunci când temperaturile scad şi ceilalţi factori externi sunt de asemenea nefavorabili.


1. Pentru faţă – Recompensează-ţi tenul cu un plus de hidratare în fiecare zi! Cremele Essentials sunt soluţia împotriva condiţiilor capricioase ale vremii:

-  Cremă multifuncţională Essentials, protejează şi repară pielea de pe faţă şi corp
-  Cremă hrănitoare de noapte Essentials, hrăneşte şi restabileşte confortul
-  Cremă hidratantă de zi Essentials, hidratează şi protejează
-   Demachiant delicat 3-in-1 Essentials, cu 3 acţiuni: curăţă, hidratează şi hrăneşte!

2. Pentru corp – cremele de corp Happy Skin: pentru piele normală spre uscată, pentru piele foarte uscată şi pentru piele sensibilă. Acestea te vor proteja 24 de ore, vor înlătura senzaţia de piele uscată şi aspră, vor reface echilibrul natural de hidratare al pielii şi vor calma iritaţiile!

3. Pentru buze – Cel mai bine vândut balsam SPA… acum îmbrăcat în culoare.
Balsamul Spa Therapy îngrijeşte buzele datorită tehnologiei 2-în-1, care ameliorează imediat senzaţia de buze uscate şi hidratează, colorând delicat.
Miezul alb protejează împotriva razelor UV şi înmoaie pielea, iar stratul extern conferă o culoare plăcută.

Pielea ta este acum pregătită să înfrunte iarna!


Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux