miercuri, 27 noiembrie 2013

Profita acum! 55% reducere la apa de toaleta Oriflame

Publicat de danyrolux la 11/27/2013 08:12:00 a.m.


Profita acum! Au ambalaj perfect & economisesti pana la 55%, indiferent de aroma pe care o alegi!adouri luxoase la preturi imbatabile. Nu mai sta pe ganduri! Alege oricare 2 cu numai 19,99 lei fiecare.



Apă de toaletă Moon
Adaugă fiecărei nopţi un strop de magie, cu aroma cristalină a apei de toaletă Moon. Notele ozonice de vârf, potenţate de tonurile picante ale citricelor şi cardamonului, îmbrăţişează o inimă florală, pentru ca apoi să dezvăluie senzualitatea irisului şi moscului.
Cantitate: 30 ml
Pret normal: 40 lei
Pret redus:  24,99 lei


Apă de toaletă Sun
Lasă-te mângâiată de căldura senzuală a razelor de soare! Răsfaţă-ţi simţurile cu aromele uleiului de portocală, mere crocante şi coacăze negre. Inima tandră a apei de toaletă Sun emană notele picante ale cardamonului şi freziei, potenţate de aromele de lăcrimioară, iasomie egipteană şi mosc.
Cantitate: 30 ml
Pret normal: 40 lei
Pret redus:  24,99 lei


Apă de toaletă Eclipse
Inspirată de supremul contrast dintre razele de soare şi lumina lunii, această apă de toaletă încântă prin notele de iarbă înrourată. Aroma delicată de portocală şi pepene galben învăluie o inimă florală, cu tonuri acvatice şi uşor moscate.
Cantitate: 30 ml
Pret normal: 40 lei
Pret redus:  24,99 lei



Apă de toaletă Cocktails & the City Flirty Bella
Intrigant şi atât de fermecător, parfumul Cocktails & the City Flirty Bella îi este dedicat femeii care e conştientă de faptul că flirtul înseamnă mai mult decât un zâmbet şi o privire. Este un cocktail seducător cu note scânteietoare de busuioc Thai, fructe de pădure boysenberry şi lemn de cedru.
Cantitate: 30 ml
Pret normal: 45 lei
Pret redus:  24,99 lei


Apă de toaletă Cocktails & the City Party Queen
Cu o senzualitate picantă şi un aer misterios, parfumul Cocktail & the City Party Queen a fost creat pentru femeia sigură pe sine şi îndrăzneaţă, sufletul oricărei petreceri. Aroma combină tonurile florale ale trandafirului cu notele de boabe de piper, vanilie şi struguri.
Cantitate: 30 ml
Pret normal: 45 lei
Pret redus:  24,99 lei


Apă de toaletă Cocktails & the City Fashion Addict
Captivant şi stylish, parfumul Cocktails & the City Fashion Addict este accesoriul perfect al femeii dependente de modă. Notele acidulate şi suculente de zmeură se combină cu cele calde de cacao şi mosc, pentru a încânta apoi cu o explozie de arome floral fructate. Un parfum întotdeauna în tendinţe!
Cantitate: 30 ml
Pret normal: 45 lei
Pret redus:  24,99 lei



Pretul redus este valabil doar in perioada 11 noiembrie, ora 06:00 - 8 decembrie 2013, ora 18:00. (perioada de valabilitate a catalogului Oriflame C16 / 2013)

Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux