joi, 29 august 2013

Care sunt visurile tale?

Publicat de danyrolux la 8/29/2013 01:21:00 p.m.


Aparent o întrebare simplă la care însă nu poți răspunde întotdeauna cu ușurință. 
Cu toții avem visuri și totuși, dacă îți întrebi prietenii, mulți dintre ei nu vor ști ce să-ți răspundă sau iți vor spune ceea ce cred că ar trebui să spună, nu adevaratele lor visuri. Încearcă și tu...
Pentru a duce la îndeplinire noua promisiune a brand -ului Oriflame, Visurile tale - Inspirația noastră, lansăm acum o modalitate incredibilă prin care să te ajutăm să-ți vizualizezi visurile. Este o capodopera și se numește Panourile Visurilor. 

Cum funcționează? Trebuie să urmezi 3 pași simpli:
  1. Accesează acest link 
  2. Caută si alege dintre miile de poze pentru a-ti crea Panoul Visurilor.
  3. Salvează-ti Panoul Visurilor si distribuie-l prietenilor tăi.

După aceea, poti vedea Panorile Visurilor create de prietenii tăi și ai chiar și posibilitatea de a-ți crea mai târziu noi Panouri ale Visurilor. 
Căutând și inspirându-te din Panourile Visurilor create de prietenii tăi vei reuși să-ți vizualizezi visurile. Această incredibilă aplicație nu numai că este distractiv de folosit.

Şi de ce nu îți printezi visul, îl înrămezi și îl păstrezi ca o amintire constantă a ceea ce te determină să te dai jos din pat în fiecare dimineață? 
 Pentru a-ți vizualiza visurile și obiectivele, și pentru a acționa în vederea îndeplinirii lor, trebuie să continui să visezi.

Visurile tale - inspiratia noastră!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux