joi, 25 iulie 2013

Frumusetea interioara a copilului tau i se vede in fiecare gest. Ai tu grija de ea!

Publicat de danyrolux la 7/25/2013 02:48:00 p.m.

Frumusetea interioara a copilului tau i se vede in fiecare gest. 
Ai tu grija de ea!
Orice fetiţă îşi doreşte să fie prinţesă, aşa că de ce să nu o răsfeţi cu produse delicate, care să o transpună în atmosfera poveştilor cu regi şi regine? Frumuseţea şi strălucirea ei ies în evidenţă prin orice gest pe care îl face. Oferă-i acum ocazia să se simtă precum Belle, încântătoarea prinţesă Disney.



Săpun Disney Princess
Săpun în formă de trandafir, cu formulă blândă, special creată pentru pielea copiilor. Curăţă delicat şi învăluie corpul într-un parfum fructat subtil, adorabil. Testat dermatologic.
Cantiate: 75 g
Pret redus: 3,99 lei
Pret normal: 6 lei

Şampon Disney Princess
Şampon delicat, pentru curăţarea părului prinţesei tale. Are aromă fructată subtilă, non-alergenică. Formulă fără lacrimi. Testat dermatologic.
Cantitate: 200 ml
Pret redus: 11,99 lei
Pret normal: 17 lei

Spray pentru descurcarea părului Disney Princess
Spray pentru descurcarea şi îngrijirea părului. Îţi va fi foarte uşor să perii superbul păr al prinţesei tale! Pulverizează pe părul umed, pentru un aspect mai sănătos.
Cantitate: 125 ml
Pret redus: 17,99 lei
Pret normal: 26 lei





Menţine pielea bebeluşului tău catifl eată şi protejată chiar şi în zilele fierbinti de vara.

2-în-1 gel de duş & şampon Baby
Baia poate fi o experienţă specială şi distractivă, atât pentru părinţi, cât şi pentru bebeluş. Formula cu pH echilibrat curăţă delicat, îngrijind în acelaşi timp pielea şi părul bebeluşului, fără a îndepărta stratul de lipide de la suprafaţa pielii.
Cantitate: 300 ml
Pret redus: 12,99 lei
Pret normal: 19 lei

Cremă hidratantă Baby
Protejează pielea bebeluşului tău de deshidratare, folosind zilnic această cremă hidratantă, care hrăneşte şi catifelează pielea. Formula cu complexul DermoProtect conferă rezistenţă, protejează şi îngrijeşte pielea delicată a bebeluşului tău. pH echilibrat.
Cantitate: 150 ml
Pret redus: 12,99 lei
Pret normal: 19 lei

Pudră de talc Baby
Menţine pielea micuţului tău proaspătă şi uscată, folosind această pudră de talc foarte delicată. Întrucât excesul de apă poate duce la apariţia iritaţiilor, recomandăm extra îngrijire după baie sau schimbarea scutecului. Asigură-te întotdeauna că are pielea uscată, apoi aplică un strat de pudră, pentru un plus de protecţie.
Cantitate: 75 g
Pret redus: 7,99 lei
Pret normal: 12 lei

Ulei Baby
O baie sau un masaj relaxant cu ulei natural îi conferă bebeluşului o stare de maxim confort. Pentru o dezvoltare sănătoasă, pielea copiilor are nevoie de protecţie şi îngrijire. Pe bază de ulei din seminţe de floarea soarelui, acest produs cu formulă delicată contribuie la prevenirea deshidratării, calmează şi catifelează pielea.
Cantitate: 150 ml
Pret: 22 lei

Săpun Baby
Săpun solid delicat, cu formulă pe bază de uleiuri vegetale naturale şi îmbogăţită cu glicerină hidratantă, pentru a menţine pielea bebeluşilor hidratată şi catifelată. Suficient de delicat pentru a putea fi utilizat zilnic - săpunul conţine talc, având acţiune blândă de curăţare a pielii micuţilor.
Cantitate: 75 g
Pret normal: 6 lei



Pretul redus este valabil doar in perioada 8 iulie, ora 06:00 - 28 iulie 2013, ora 18:00. (perioada de valabilitate a catalogului Oriflame C10 / 2013)

Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29   





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux