marți, 23 iulie 2013

Cumpara-le acum, inainte sa fie prea tarziu. Doar acum ai reduceri de pana la 50%!

Publicat de danyrolux la 7/23/2013 11:58:00 a.m.

Ultimele reduceri, profita chiar acum si economisesti pana la 50%!


Cremă de mâini pentru uz zilnic Hand Care
Ideală pentru persoanele active, această cremă hidratează pielea de pe mâini graţie conţinutului pe bază de glicerină şi ulei protector din migdale dulci. Compactă şi uşor de purtat în geantă, se absoarbe rapid şi conferă hidratare de durată.
Cantiate: 50 ml 
Pret redus: 3,99 lei
Pret normal: 8 lei

Fiole de tratament împotriva îmbătrânirii părului HairX Anti-Ageing
Fiole cu ulei de tratament împotriva îmbătrânirii părului. Conţine complexul ProVita şi cheratină, care redau firului de păr grosimea, îl ajută să îşi recapete vitalitatea şi să fie mai uşor de coafat. Se aplică o fiolă săptămânal.
Cantitate: 18 bucati
Pret redus: 29,99 lei
Pret normal: 58 lei

Mănuşi hidratante
Pret redus: 11,99 lei
Pret normal: 24 lei 

Săpun ediţie Luxury Milk & Honey Gold
Săpun luxos pentru corp, cu extracte organice din lapte şi miere accacia, care catifelează şi hidratează pielea. Pentru îngrijire delicată şi clipe unice de răsfăţ... Disponibil în cantitate mai mare, perfect pentru sezonul vacanţelor.
Cantitate: 150 g
Pret redus: 5,99 lei
Pret normal: 9 lei

Cristale relaxante pentru baie Swedish Spa
Cristale de sare parfumată, ce transformă baia într-un moment plăcut, relaxant. Conţine complexul hidratant Hydracare+, mentă purificatoare şi săruri de la Marea Moartă, cu efect calmant. Oferă-ţi clipele de răsfăţ pe care le meriţi.
Cantitate: 250 g
Pret redus: 13,99 lei
Pret normal: 29 lei

Cremă hrănitoare de corp Swedish Spa
Cremă bogată pentru corp, ce îngrijeşte pielea cu glicerină, ceară de albine şi vitamina E - recunoscute pentru proprietăţile lor revitalizante. Conţine particule cu uleiuri naturale, care îngrijesc şi hidratează pielea, conferindu-i elasticitate şi catifelare.
Cantitate: 200 ml
Pret redus: 14,99 lei
Pret normal: 26 lei

Apă de toaletă Giordani Man - Editie Limitata
Apa de toaletă Giordani Man, cu note rafinate lemnos-condimentate, este cadoul ideal pentru bărbatul sofisticat care îţi completează viaţa. Mai mult ca sigur îl va seduce.
Cantitate: 30 ml
Pret redus: 26,99 lei
Pret normal: 45 lei

Miniatură apă de parfum Amber Elixir
Pentru răsfăţul tău sau al prietenelor tale... apa de parfum Amber Elixir, în sticlă-miniatură ediţie limitată, perfectă pentru cadouri. Acest parfum seducător învăluie cu arome de mandarină, migdale dulci şi mosc senzual.
Cantitate: 4 ml
Pret redus: 19,99 lei
Pret normal: 40 lei

Creion dermatograf pentru ochi Sparkle in Paris
Adaugă look-ului tău un plus de strălucire, folosind una dintre cele 3 nuanţe cu particule sclipitoare. Creioanele în culori metalice pentru conturul ochilor conferă dramatism şi atrag toate privirile! Uşor de ascuţit şi lejer de aplicat.
Cantitate: 1 g
Pret redus: 8,99 lei
Pret normal: 16 lei

Perle pentru pleoape Giordani Gold
O combinaţie încântătoare de perle satinate şi strălucitoare, pentru un machiaj luminos al ochilor. Fiecare combinaţie de perle este un echilibru perfect între nuanţe închise - pentru culoare subtilă, şi tonuri deschise - pentru irizaţii seducătoare.
Cantitate: 3 g
Pret redus: 17,99 lei
Pret normal: 32 lei

Creion fard pentru ochi Very Me
Creion fard strălucitor pentru pleoape, ce îţi pune în evidenţă sclipirile din priviri. Formulă delicată şi cremoasă, care se aplică şi se întinde uşor.
Cantitate: 1,8 g
Pret redus: 7,99 lei
Pret normal: 16 lei

Ojă Neo Chic
Lac de unghii cu luciu impecabil, în nuanţe pastelate - ediţie limitată.
Cantitate: 7 g
Pret redus: 9,99 lei
Pret normal: 22 lei

Gel de duş Cocktails & the City Flirty Bella
Prospeţime, curăţare delicată şi un parfum încântător - bucură-te de toate acestea, folosind gelul de duş Cocktails & the City Flirty Bella. Notele picante şi răcoritoare de busuioc Thai, fructe de pădure boysenberry şi lemn de cedru împrospătează şi seduc simţurile.
Cantitate: 200 ml
Pret redus: 6,99 lei
Pret normal: 14 lei

Loţiune de corp Cocktails & the City Fashion Addict
În nopţile fierbinţi de vară, alege să afişezi un corp cu piele mătăsoasă şi catifelată. Loţiunea de corp Cocktails & the City Fashion Addict este aliatul tău: are note fructate şi picante de zmeură, caco şi mosc, dar şi unt de shea, pentru a hrăni şi catifela pielea.
Cantitate:200 ml
Pret redus: 9,99 lei
Pret normal: 20 lei

Cremă de mâini Cocktails & the City Party Queen
Îţi doreşti ca mâinile tale să fie catifelate şi frumos parfumate? Foloseşte crema de mâini Cocktails & the City Party Queen, infuzată cu aromele florale şi picante ale apei de toaletă Party Queen şi îmbogăţită cu ulei din nucă de cocos, pentru un plus de catifelare.
Cantitate: 75 ml
Pret redus: 5,99 lei
Pret normal: 12 lei



Pretul redus este valabil doar in perioada 8 iulie, ora 06:00 - 28 iulie 2013, ora 18:00. (perioada de valabilitate a catalogului Oriflame C10 / 2013)

Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29   







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux