vineri, 10 mai 2013

Vino acum si tu in lumea Oriflame si descopera un univers fantastic!

Publicat de danyrolux la 5/10/2013 10:50:00 a.m.
Felicitări pentru decizia ta de a te alătura echipei noastre Oriflame Focsani - Cristina Stefan! În calitate de nou membru al familiei Oriflame, ai posibilitatea de a primi cadouri fantastice prin Programul de bun venit. Mai mult, poti beneficia de reduceri mari pentru toate comenzile tale.



Ce trebuie sa faci?

Pasul 1
Achizitionează produse din catalogul C6 sau C7 (în functie de campania în care te-ai înscris) în valoare de 250 lei cumulat (pret de catalog) si vei primi setul Nature Secrets de mai jos.
Pasul 2
Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul C7 sau C8 (în funcţie de campania în care te-ai înscris) în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi o geantă pentru cosmetice Elegant Lady.
Pasul 3
Rămâi alături de noi în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C8 sau C9 (în funcţie de campania în care te-ai înscris) în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog). Vei primi un rucsac Elegant Lady (dacă te-ai înscris în program în campania C6) SAU o geantă Elegant Lady (dacă te-ai înscris în program în campania C7). 


Stilată şi sofisticată, această colecţie este perfectă pentru femeia modernă care işi traieste viaţa intr-un mod dinamic şi care işi doreste să arate bine în timp ce face acest lucru.


Produsele se livrează automat cu prima comandă din catalogul următor, pentru numai 5 lei.



Nu mai sta pe gânduri si înscrie-te acum in grupului nostru - este rapid, usor si gratuit! 


Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 
YM ID: cristy.stefan29

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux