duminică, 24 februarie 2013

Ruj Giordani Gold Canary Diamond

Publicat de danyrolux la 2/24/2013 02:31:00 p.m.

Diamante pentru buzele tale!
Giordani Gold prezintă rujul Canary Diamond – primul ruj Oriflame cu diamante veritabile. Cu ocazia zilei femeii, oferă-ţi un cadou luxos, inspirat de bijuteriile preţioase. Sau dăruieşte-l unei prietene dragi!    

Diamantele, dintotdeauna iubite
Se spune că nu există ceva mai frumos şi mai spectaculos decât diamantele. Strălucirea lor incredibilă şi frumuseţea ieşită din comun sunt absolut inegalabile. Acum, Giordani Gold îţi prezintă cel mai luxos produs cosmetic al gamei, rujul Canary Diamond: primul ruj Oriflame infuzat cu pudră de diamante veritabile, pentru buze senzuale, care strălucesc precum preţiosul diamant Canary. 

Frumuseţea rară a diamantului Canary
Recunoscut pentru frumuseţea sa uimitoare, diamantul Canary este unul dintre cele mai rare diamante din lume. Pentru a-i capta strălucirea incredibilă, în crearea acestui ruj luxuriant am folosit o cantitate de pudră de diamante echivalentă cu cea utilizată pentru producerea a 4.327 inele. Fiecare ruj este infuzat cu .01 carate de pudră de diamante, pentru ca buzele tale să beneficieze de luciu şi strălucire uimitoare.  

Buze catifelate, datorită mierii acacia de origine italiană
Acest ruj luxos conţine o combinaţie bogată şi cremoasă, de 10 activi cu efecte hidratante şi miere acacia de origine italiană, cu putere de întinerire. Recunoscută pentru consistenţa ei şi textura catifelată, mierea acacia protejează împotriva semnelor îmbătrânirii, prin menţinerea nivelului natural de hidratare a buzelor. Rezultatul? Buze moi, netede şi perfect îngrijite.  

Strălucire incredibilă
Buzele senzuale se află în topul listei de must-have al oricărei femei. Rujul Giordani Gold este disponibil în opt nuanţe voluptoase, care pun în valoare latura provocatoare a personalităţii feminine. Fii sigură că vei descoperi culoarea care se potriveşte perfect nuanţei tenului tău, pentru a-ţi pune în valoare frumuseţea şi stilul.  


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux