miercuri, 23 ianuarie 2013

Devino si tu reprezentant Oriflame in Focsani!

Publicat de danyrolux la 1/23/2013 11:43:00 a.m.
Motivatia de a deveni reprezentant Oriflame este foarte simpla si o poti gasi in orice moment al vietii tale. Cu Oriflame beneficiezi de un credit de inceput, discounturi de pana la 40% ca distribuitor Oriflame, produse de cea mai buna calitate, cosmetice sau non cosmetice, si o faima in lume.

Oriflame poate reprezenta pentru tine o afacere personala de succes, trebuie doar sa incerci si sa ai incredere in tine! Tu, ca orice reprezentant Oriflame, poţi obţine castiguri substantiale si independenta financiara daca te hotarasti sa faci din Oriflame propria ta afacere.

Valoarea castigurilor pe care le poti avea ca reprezentant Oriflame este in functie de valoarea comenzilor facute de tine si de clientii tai. Cu cat aveti comenzi mai mari cu atat si comisionul va fi mai mare, dupa cum urmeaza:

- 23% pentru comenzi intre 50-249 lei,
- 30% pentru comenzi intre 250-499 lei,
- 40% pentru comenzi de peste 500 lei.


Inscrie-te ca reprezentant Oriflame, fii ambitioasa si doreste-ti propria afacere; si sa nu uiti, poate fi un al doliea job ideal. Cu Oriflame te poti mandri si poti sa fii propriul tau sef. Poti avea venituri suplimentare sau poti sa iti bazezi existenta si veniturile pe afacerea Oriflame, daca te implici mai mult.

Inscriere Reprezentant Oriflame!

Oriflame iti ofera posibilitatea de a castiga venituri suplimentare, de a primi cadouri in produse, de a avea propria ta mica afacere din care ai doar de castigat. Chit ca iti faci rost numai de produsele cosmetice proprii si tot e ceva pentru ca beneficiezi de discount. Tu alegi cat de mult vrei sa promovezi produsele cand sa muncesti si cand nu. 

Totul e sa ai contacte cu lumea, sa le prezinti Catalogul Oriflame, sa le dai cateva indicatii eventual daca ei ti-o cer, sa faci prezentarea produselor corect si totul vine de la sine. Toata lumea stie despre produsele Oriflame. Toata lumea stie cat sunt de bune produsele Oriflame.  

Daca esti deja consumator de produse oriflame, de ce sa nu fii tu persoana care sa le vanda?Asa castigi un ban in plus, ai discounturi la produse si iti poti face propria retea de clienti. Esti intr-un colectiv mare? Facultate, serviciu cu multi colegi, ai multi/e prieteni/e sau cunostinte?Esti persoana ideala pentru un astfel de job. Simplu, fara complicatii. Doar trebuie sa prezinti produsele, sau sa ii anunti pe cei care ii cunosti deja ca sunt clienti Oriflame ca si tu vinzi de acum aceste produse minunate.

De aceea te poti inscrie si online, completand formularul de aici http://ro.oriflame.com sau contacteaza-ma la telefon 0721/575.119 (Cristina) si te voi ghida personal.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux